Желе полуничне
Желе полуничне

Желе полуничне

    

16 Листопада, 2019

Десерты из фруктов и ягод (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Полуниця - 200 г

Цукор - 2 ст. ложки

Желатин - 10 г

Вода - 2 склянки

Directions

1Желатин залити 6‑8-кратною кількістю охолодженої кип'яченої води і залишити до набрякання крупинок.

2З полуниці віджати сік.

3Закип'ятити воду з вичавками, процідити, додати цукор і нагрівати, помішуючи, до його розчинення. Сироп трохи остудити.

4Додати розпущений желатин і довести до кипіння. Влити полуничний сік і перемішати.

5Розлити желе у форми й охолодити.

6Перед подачею опустити форми на кілька секунд в гарячу воду і викласти желе на тарілки.

ЧАС: 30 хвилин + охолодження

00:00