Желе полуничне десерти низькокалорійне 16 Листопада, 2019 Десерты из фруктов и ягод (Семь поварят) Cook: 30 mins Yields: 2 порції Ingredients Полуниця - 200 г Цукор - 2 ст. ложки Желатин - 10 г Вода - 2 склянки Directions 1Желатин залити 6‑8-кратною кількістю охолодженої кип'яченої води і залишити до набрякання крупинок. 2З полуниці віджати сік. 3Закип'ятити воду з вичавками, процідити, додати цукор і нагрівати, помішуючи, до його розчинення. Сироп трохи остудити. 4Додати розпущений желатин і довести до кипіння. Влити полуничний сік і перемішати. 5Розлити желе у форми й охолодити. 6Перед подачею опустити форми на кілька секунд в гарячу воду і викласти желе на тарілки.ЧАС: 30 хвилин + охолодження 00:00