Слойки з полуницею
Слойки з полуницею

Слойки з полуницею

    

7 Лютого, 2019

100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Тісто листкове - 2 листи

Полуниця - 200 г

Цукрова пудра - 2 ст. ложки

Шоколад чорний або молочний - 150 г

Вершки жирні - 100 мл

Ванілін

Яйця - 1 жовток для змащування заготовок

Directions

1Розрізати листи листкового тіста на квадрати та зробити на кожному квадраті два Г-подібних надрізи. Підняти надрізані куточки та пропустити їх один через одного, немов переплітаючи. Наколоти тісто виделкою.

2Змастити заготовки жовтком. Випікати 25 хвилин в духовці, розігрітій до 180°С. Остудити.

3Вимити полуницю, видалити чашолистки. Висушити ягоди на паперовому рушнику та нарізати скибочками.

4Розтопити шоколад на водяній бані.

5Збити вершки з цукровою пудрою в пишну піну, додати ванілін. Продовжуючи збивати, влити тонкою цівкою шоколад.

6Викласти в готові слойки полуницю. Видавити шоколадний мус за допомогою кондитерського мішка. За бажання посипати цукровою пудрою.

00:00