Булочки фаршировані

  ,

10 Вересня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 10 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Булочки круглі - 4 шт.

Курка - 200 г філе

Помідори - 150 г

Горошок консервований - 1 банка (340 г)

Сир - 100 г

Cалат зелений - листя

Сіль

Перець

Майонез

Directions

1Куряче філе відварити до готовності (близько 25 хвилин після закипання), остудити, дрібно нарізати.

2Помідори нарізати кубиками (якщо помідори занадто соковиті, сік можна злити).

3Змішати філе, помідори, горошок (воду злити), посолити, поперчити, заправити майонезом.

4Сир натерти на дрібній тертці (можна сир перемішати з начинкою).

5Булочки розрізати по горизонталі на 2 частини, вийняти м'якуш (він не знадобиться), обидві частини булочки наповнити начинкою. Нижню частину посипати сиром, на сир викласти листя салату, накрити другою половиною.

6Булочки можна трохи підігріти, а можна подавати холодними.

В якості начинки можна використовувати будь-який салат.

00:00