Курка фарширована, запечена в тісті
Курка фарширована, запечена в тісті

Курка фарширована, запечена в тісті

  , ,   

30 Березня, 2020

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Курка - 1 тушка вагою 1,5‑1,7 кг

Борошно - 450 г

Гречка напівготова - 100 г

Гриби смажені - 100 г

Олія - 100 г

Масло вершкове - 40 г

Вода - 250 мл

Спеції

Майонез

Сіль

Directions

1Курку вимити, висушити, натерти сіллю та спеціями, змастити майонезом. Залишити маринуватися в холодильнику на 1 добу.

2Замісити тісто, змішавши борошно, воду й 1 ч. ложку солі.

3Курку начинити гречкою та грибами, укладаючи по черзі гречку, невеликі шматочки вершкового масла та гриби.

4Тісто розкачати шаром в 2‑3 мм, покласти на нього курку. Загорнути тісто конвертом, щоб курка повністю опинилася всередині нього. Стики тесту защипнути.

5У чашу мультиварки налити трохи олії, нею змастити і чашу. Курку укласти в чашу, стежачи, щоб у тісті не було дірок: весь сік має залишитися всередині. Встановити на 1,5 години режим «Випічка», потім акуратно перевернути і встановити той самий режим ще на 1,5 години.

00:00