Кальмари фаршировані страви з морепродуктів духовка 3 Червня, 2017 300 рецептов. Блюда из духовки Ingredients Кальмари - 4 тушки Крабове м'ясо - 100 г Хліб білий - 2 скибочки Яйця - 2 шт. Цибуля - 1 шт. Петрушка - 1 пучок Рис варений - 2 склянки Вино біле сухе - 1 склянка Молоко або вода - 0,5 склянки Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки Олія - 2 ст. ложки Сіль Перець Directions 1Хліб замочити у воді або молоці, віджати. 2Лук нашаткувати, спасерувати в олії і охолодити. 3Крабове м'ясо дрібно нарізати, додати яйця, хліб, панірувальні сухарі, нарізану петрушку, пасеровану цибулю, приправити сіллю і перцем, ретельно перемішати. 4Попередньо вимиті тушки кальмарів наповнити фаршем і заколоти відкритий кінець зубочистками. 5Фаршированих кальмарів помістити в сковороду, залити вином, накрити кришкою і тушкувати в розігрітій духовці близько 1 години. 6Готових кальмарів подавати до столу з гарніром з розсипчастого відвареного рису. 00:00