Кальмари фаршировані

    

3 Червня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Кальмари - 4 тушки

Крабове м'ясо - 100 г

Хліб білий - 2 скибочки

Яйця - 2 шт.

Цибуля - 1 шт.

Петрушка - 1 пучок

Рис варений - 2 склянки

Вино біле сухе - 1 склянка

Молоко або вода - 0,5 склянки

Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки

Олія - 2 ст. ложки

Сіль

Перець

Directions

1Хліб замочити у воді або молоці, віджати.

2Лук нашаткувати, спасерувати в олії і охолодити.

3Крабове м'ясо дрібно нарізати, додати яйця, хліб, панірувальні сухарі, нарізану петрушку, пасеровану цибулю, приправити сіллю і перцем, ретельно перемішати.

4Попередньо вимиті тушки кальмарів наповнити фаршем і заколоти відкритий кінець зубочистками.

5Фаршированих кальмарів помістити в сковороду, залити вином, накрити кришкою і тушкувати в розігрітій духовці близько 1 години.

6Готових кальмарів подавати до столу з гарніром з розсипчастого відвареного рису.

00:00