Пеньочки з грибочками

  , ,   

12 Січня, 2020

Ingredients

Свининa - 250 г

Гриби (печериці) - 50 г

Яйця - 3 шт.

Цибуля ріпчаста - 0,5 шт.

Борошно пшеничне - 30 г

Сухарі панірувальні - 40 г

Олія для фритюру

Зелень - 1 пучок

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Збити яйця, додати нарізану зелень.

2Додати борошно і все ретельно змішати.

3Обсмажити цибулю і гриби на розігрітій сковороді. Потім додати їх в яєчно-борошняну суміш. Перемішати все.

4Вилити суміш на сковороду й обсмажити з двох боків омлет.

5Відрізати свинячий биток і добре відбити його з двох боків. Посолити та поперчити за смаком. Зверху викласти омлет і згорнути щільним рулетом.

6Рулетик сколоти зубочистками.

7Запанірувати рулет спочатку в борошні.

8Потім вмочити в яйце і обваляти в сухарях.

9Обсмажувати рулетики у фритюрі 10 хвилин.

10Щоб повністю бути впевненими в готовності рулету, відправити його в духовку, хвилин на 15‑20, прикривши фольгою.

11Шпажки зняти, нарізати рулет на «пеньки». Прикрасити страву зеленню.

12Подавати як в холодному, так і в гарячому вигляді.

00:00