Ingredients
Огірки - 2 шт.
Редис - 1 пучок
Апельсини - 2 шт.
Яблука - 1 шт.
Салат зелений - 2 листочки
Зелена цибуля
Петрушка - зелень
Маслини
Оливки
Перець солодкий
Лимони - 1 шт.
Риба червона слабосолона - 100 г
Олія оливкова - 2 ст. ложки
Кориця мелена - 0,25 ч. ложки
Сіль
Перець чорний мелений
ДЛЯ САЛАТУ З МАРИНОВАНИМ КУРЯЧИМ М'ЯСОМ:
Куряче м'ясо
Часник - 1 зубчик
Сіль
Паприка
Перець чорний
Перець червоний
Directions
1З лимона зняти цедру та нарізати м'якоть скибочками. Редис нарізати кружальцями, змішати з лимоном, посолити та викласти гіркою на блюдо.
2Зелень петрушки та зелену цибулю порубати, змішати. Посипавши корицею, укласти гіркою на це ж саме блюдо.
3Салат нашаткувати, посолити, поперчити, скропити оливковою олією. Апельсини очистити від шкірки та білих волокон. Вирізати дольки з мембран. Маслини й оливки нарізати кільцями. Огірки нарізати кружальцями, інші овочі та фрукти - невеликими шматочками. Все змішати, поперчити та укласти гіркою на це ж саме блюдо.
4Слабосолену червону рибу нарізати скибочками.
5Розкласти салат по порційних чашах, викласти зверху скибочки червоної риби.
6До залишків оливкової олії додати перець і сіль. Подати до готового салату.
САЛАТ З МАРИНОВАНИМ КУРЯЧИМ М'ЯСОМ:
1МАРИНАД: Видавити через прес часник, додати сіль, паприку, червоний і чорний перець, ретельно розтерти у ступці.
2Натерти куряче м'ясо та маринувати 2 години.
3Доповнити овочевий салат з апельсинами маринованим курячим м'ясом.