Салат овочевий з апельсинами «Літній»
Салат овочевий з апельсинами «Літній»

Салат овочевий з апельсинами «Літній»

  

13 Червня, 2019

Школа кулинара 2015 №16 Август

Ingredients

Огірки - 2 шт.

Редис - 1 пучок

Апельсини - 2 шт.

Яблука - 1 шт.

Салат зелений - 2 листочки

Зелена цибуля

Петрушка - зелень

Маслини

Оливки

Перець солодкий

Лимони - 1 шт.

Риба червона слабосолона - 100 г

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Кориця мелена - 0,25 ч. ложки

Сіль

Перець чорний мелений

ДЛЯ САЛАТУ З МАРИНОВАНИМ КУРЯЧИМ М'ЯСОМ:

Куряче м'ясо

Часник - 1 зубчик

Сіль

Паприка

Перець чорний

Перець червоний

Directions

1З лимона зняти цедру та нарізати м'якоть скибочками. Редис нарізати кружальцями, змішати з лимоном, посолити та викласти гіркою на блюдо.

2Зелень петрушки та зелену цибулю порубати, змішати. Посипавши корицею, укласти гіркою на це ж саме блюдо.

3Салат нашаткувати, посолити, поперчити, скропити оливковою олією. Апельсини очистити від шкірки та білих волокон. Вирізати дольки з мембран. Маслини й оливки нарізати кільцями. Огірки нарізати кружальцями, інші овочі та фрукти - невеликими шматочками. Все змішати, поперчити та укласти гіркою на це ж саме блюдо.

4Слабосолену червону рибу нарізати скибочками.

5Розкласти салат по порційних чашах, викласти зверху скибочки червоної риби.

6До залишків оливкової олії додати перець і сіль. Подати до готового салату.

САЛАТ З МАРИНОВАНИМ КУРЯЧИМ М'ЯСОМ:

1МАРИНАД: Видавити через прес часник, додати сіль, паприку, червоний і чорний перець, ретельно розтерти у ступці.

2Натерти куряче м'ясо та маринувати 2 години.

3Доповнити овочевий салат з апельсинами маринованим курячим м'ясом.

00:00