японські суші
японські суші

Роли з сурімі й авокадо

    

2 Січня, 2019

Японская кухня

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Рис - 150 г

Оцет для суші - 50 мл

Цукор - 1 ч. ложка

Сурімі (крабові палички) - 4 палички

Огірок салатний - 1 шт. невеликий

Авокадо - 0,5 шт.

Кунжут - 3 ст. ложки насіння

Майонез японський - 1 ст. ложка

Лимон - 1 ч. ложка соку

Норі - 3 листа

Васабі

Соєвий соус

Сіль

Directions

1Рис промити, залити 400 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким.

2Зняти з вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин.

3Авокадо очистити, нарізати соломкою, скропити лимонним соком. Огірок нарізати соломкою.

4Лист норі покласти на бамбукову циновку блискучим боком униз. Зверху рівним шаром розподілити трохи охолоджений рис, змастити майонезом і невеликою кількістю васабі, викласти cурімі, шматочки авокадо й огірка. Піднімаючи циновку, згорнути все у вигляді рулету. Розрізати рулет впоперек на 6 частин.

5Так само зробити інші роли, обваляти їх в насінні кунжуту.

6Викласти роли на блюдо. Окремо подати соєвий соус.

00:00

Nutrition Facts

Calories183 ккал