Роли з сьомгою та ікрою
Роли з сьомгою та ікрою

Роли з сьомгою та ікрою

    

4 Січня, 2019

Японская кухня

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Рис - 250 г

Оцет для суші - 50 мл

Цукор - 1 ч. ложка

Сьомга - 200 г малосольного філе

Авокадо - 0,5 шт.

Ікра червона - 3 ст. ложки

Лимон - 1 ч. ложка соку

Норі - 2 листи

Васабі

Соєвий соус

Сіль

Directions

1Рис промити, залити 400 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким.

2Зняти з вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин.

3Очищений авокадо нарізати соломкою, скропити лимонним соком. Філе сьомги нарізати брусочками.

4Листя норі розрізати навпіл, покласти кожну половину на бамбукову циновку блискучим боком вниз. Зверху рівним шаром розподілити трохи охолоджений рис, змастити невеликою кількістю васабі, викласти посередині шматочки авокадо та сьомги. Піднімаючи циновку, згорнути все у вигляді рулету. Розрізати кожен рулет впоперек на 6 частин.

5Перекласти роли на тарілку, покласти на кожен шматочок червоної ікри. Окремо подати соєвий соус.

00:00

Nutrition Facts

Calories208 ккал