Булочки здобні з родзинками
Булочки здобні з родзинками

Булочки здобні (з родзинками)

    

20 Січня, 2019

100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 2 hrs 30 mins
  • Yields: 15 шт.

Ingredients

Борошно пшеничне - 600 г + 15 г на підпил

Молоко - 350 г

Яйця - 3 шт.

Родзинки - 50‑100 г

Дріжджі сухі - 25 г

Цукор - 10 ч. ложок

Сіль - 0,5 ч. ложки

Масло вершкове - 70 г

Directions

1Розвести в одній половині теплого молока цукор, в іншій - сухі дріжджі.

2Просіяти пшеничне борошно через сито, вбити яйця. Додати в борошно молоко з цукром. Вилити розчинені в молоці дріжджі. Додати розм'якшене вершкове масло та сіль. Всипати родзинки. Вимішувати тісто на посипаній борошном поверхні 10 хвилин. Залишити на 1 годину.

3Тісто обім'яти та розділити на 15 рівних частин. Сформувати булочки.

4Викласти булочки на деко, змащене маслом або застелене пергаментом. Залишити на 20 хвилин, накривши серветкою. Змастити розтопленим вершковим маслом.

5Випікати 15 хвилин при 200°С.

6При подачі посипати цукровою пудрою або цукром.

00:00