175 рецептов для здоровья сердца (Еда, которая лечит)
Ingredients
Олія - 2 ст. ложки
Цукор - 2 ст. ложки
Сіль - 1 щіпка
Ваніль або ванільний цукор
Яйця - 2‑3 білка
Лимони - 1 шт. (цедра)
Сир (творог) нежирний - 200 г
Борошно - 0,5 склянки
Молоко 0,5% - трохи
Цукрова пудра
Directions
1Змішати у великій мисці олію, цукор, щіпку солі, ваніль, яєчні білки, терту цедру лимона та нежирний розім'ятий сир (творог). Все перемішати, а потім додати борошна та молока стільки, щоб вийшло тісто консистенції густої сметани. Ані соди, ані дріжджів додавати не треба, інакше оладки розпухнуть і їх зі сковороди не збереш.
2Оладки випікати, як зазвичай.
3Перед подачею на стіл можна ще раз посипати ванільним цукром або цукровою пудрою.