Перець солодкий, фарширований печерицями та м’ясом курки страви з птиці низькокалорійне 24 Листопада, 2019 200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина Yields: 5 порцій Ingredients Перець солодкий - 5 шт. Печериці - 100 г Курка - 200 г фаршу Цибуля - 1 шт. Олія - 20 мл Сметана знежирена - 2 ст. ложки Лавровий лист - 1 шт. Перець чорний мелений Сіль Directions 1Печериці очистити, відварити, остудити. 2Цибулю очистити і нарубати. Печериці дрібно нарізати, змішати з курячим фаршем і цибулею. 3Солодкий перець очистити від шкірки й акуратно наповнити начинкою. 4Укласти перець в емальовану каструлю, залити кип'яченою водою, довести до кипіння. Посолити, додати олію, сметану, тушкувати 15 хвилин. 5Потім покласти лавровий лист і довести страву до готовності на слабкому вогні. 6Фаршировані перці розкласти по тарілках, полити соусом, що утворився при тушкуванні, та подати на стіл. 00:00 Nutrition Facts Calories189 ккал