Перець солодкий, фарширований печерицями та м'ясом курки
Перець солодкий, фарширований печерицями та м'ясом курки

Перець солодкий, фарширований печерицями та м’ясом курки

    

24 Листопада, 2019

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 5 порцій

Ingredients

Перець солодкий - 5 шт.

Печериці - 100 г

Курка - 200 г фаршу

Цибуля - 1 шт.

Олія - 20 мл

Сметана знежирена - 2 ст. ложки

Лавровий лист - 1 шт.

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Печериці очистити, відварити, остудити.

2Цибулю очистити і нарубати. Печериці дрібно нарізати, змішати з курячим фаршем і цибулею.

3Солодкий перець очистити від шкірки й акуратно наповнити начинкою.

4Укласти перець в емальовану каструлю, залити кип'яченою водою, довести до кипіння. Посолити, додати олію, сметану, тушкувати 15 хвилин.

5Потім покласти лавровий лист і довести страву до готовності на слабкому вогні.

6Фаршировані перці розкласти по тарілках, полити соусом, що утворився при тушкуванні, та подати на стіл.

00:00

Nutrition Facts

Calories189 ккал