Сирники з журавлиною і ваніллю
Сирники з журавлиною і ваніллю

Сирники з журавлиною і ваніллю

  ,   

23 Травня, 2019

100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 2-3 порції

Ingredients

Сир (творог) жирний - 300 г

Борошно - 2 ст. ложки з гіркою + для обвалки

Журавлина в'ялена - 1 жменя

Яйця - 2 шт.

Сіль дрібна - 0,5 ч. ложки

Ванільний цукор - 2 ст. ложки

Сода гашена - 0,5 ч. ложки

Олія для смаження

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Цукрова пудра з корицею

Сметана

Directions

1Змішати сир (творог) з яйцями, содою, сіллю і цукром. Додати журавлину. Поступово всипати борошно та добре вимісити.

2Сформувати сирники й обваляти в борошні.

3Смажити в мультиварці на олії в режимі «Випічка» з двох боків до золотистої скоринки.

4Накрити кришкою і залишити в режимі «Підігрів» на 15 хвилин.

5Подавати, рясно присипавши цукровою пудрою. Сметану подати окремо.

00:00