Сирники з журавлиною і ваніллю млинці, оладки, сирники, сніданки мультиварка 23 Травня, 2019 100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 40 mins Yields: 2-3 порції Ingredients Сир (творог) жирний - 300 г Борошно - 2 ст. ложки з гіркою + для обвалки Журавлина в'ялена - 1 жменя Яйця - 2 шт. Сіль дрібна - 0,5 ч. ложки Ванільний цукор - 2 ст. ложки Сода гашена - 0,5 ч. ложки Олія для смаження ДЛЯ ПОДАЧІ: Цукрова пудра з корицею Сметана Directions 1Змішати сир (творог) з яйцями, содою, сіллю і цукром. Додати журавлину. Поступово всипати борошно та добре вимісити. 2Сформувати сирники й обваляти в борошні. 3Смажити в мультиварці на олії в режимі «Випічка» з двох боків до золотистої скоринки. 4Накрити кришкою і залишити в режимі «Підігрів» на 15 хвилин. 5Подавати, рясно присипавши цукровою пудрою. Сметану подати окремо. 00:00