100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 40 mins
Yields: 2-3 порції
Ingredients
Сир (творог) високої жирності - 300 г
Борошно - 2 ст. ложки з гіркою + для обвалки
Чорнослив - 4‑5 шт.
Курага - 4‑5 шт.
Яйця - 2 шт.
Сіль дрібна - 0,5 ч. ложки
Ванільний цукор - 2 ст. ложки
Сода гашена - 0,5 ч. ложки
Олія для смаження
Мед - 2 ст. ложки
Сметана густа
Directions
1Змішати сир з яйцями, содою, сіллю і цукром. Додати рубані сухофрукти та перемішати. Поступово всипати борошно і добре вимісити тісто. Прибрати в прохолодне місце на 15‑20 хвилин.
2Сформувати сирники, обваляти в борошні.
3Смажити в мультиварці на олії в режимі «Випічка» з двох боків до золотистої скоринки.
4Накрити кришкою та залишити в режимі «Підігрів» на 15 хвилин.
5Холодну сметану змішати з теплим медом і подати як соус до сирників.