Табуле
Табуле

Табуле

  

24 Квітня, 2020

Fresco 2014 №1 (7) Весна

  • Cook: 15 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Петрушка - 3 пучки

М'ята - 0,5 пучка

Зелена цибуля - 0,25 пучка

Помідори - 4 шт.

Булгур або кускус готовий - 4‑6 ст. ложок

Оцет фруктовий з лимоном - 3 ст. ложки

Олія оливкова - 4‑5 ст. ложок

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Помідори дрібно порізати. Петрушку, м’яту і цибулю дрібно посікти.

2Змішати готовий булгур, помідори, зелень, фруктовий оцет і олію, приправити сіллю й меленим чорним перцем. Викласти в салатницю і подавати.

00:00