кошик
кошик

Кошичок-тарталетка (Tart Shell)

  , ,   

29 Лютого, 2020

Илья Лазерсон, Сергей Синельников, Татьяна Соломоник. За столом с Ниро Вульфом, или Секреты кухни великого сыщика (Кулинарный детектив)

  • Yields: 6 кошичків

Ingredients

Борошно пшеничне - 1 чашка

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 0,5 ч. ложки

Масло вершкове несолоне - 1/3 чашки

Вода - 2 ст. ложки (або більше)

Directions

1Просіяти борошно, додати цукор і сіль. Порубати охолоджене масло в борошняній суміші. Скропити холодною водою, розмішати виделкою, щоб рівномірно зволожити всю суміш, і вимісити тісто.

2Розділити тісто на 6 рівних частин. На посипаній борошном дошці розкачати кожну частину в коржик.

3Викласти їх в круглі гофровані формочки, наколоти виделкою дно і, наповнивши сухим (невареним) горохом, випікати 12‑15 хвилин в духовці при 200°C.

4Вийняти з духовки, видалити з кошичків горох і наповнити будь-якою з начинок.

Острие копья / Fer-de-lance (1934)

00:00