Чай замість банча-чаю
Чай замість банча-чаю

Чай замість банча-чаю

  

28 Березня, 2019

Авелин Куши, Алекс Джек. Все о макробиотической кухне (Целительное питание)

Ingredients

Чай зелений

Directions

1Просмажити невелику кількість звичайного зеленого чаю на чистій сухій сковороді (без олії!), постійно помішуючи його та струшуючи сковороду, приблизно 5‑10 хвилин, до появи сильного специфічного запаху. Сам чай має трошки потемнішати та набути бурого відтінку. Дуже важливо не спалити його.

2Просмажений чай можна зберігати кілька днів у щільно закритій банці.

3Заварювати його окропом з розрахунку 1 ч. ложка сухого чаю на чашку води у вогнестійкому чайнику, який поставити на дуже слабкий вогонь і витримувати 5‑10 хвилин так, щоб рідина не кипіла, але в ній відбувався невеликий рух.

00:00