100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Тиляпія - 500 г філе
Морква - 1 шт.
Буряк - 1 шт.
Лимон - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Олія оливкова - 1 ст. ложка
Сир - 50 г
Сіль
Перець
Сушені трави
Directions
1Філе вимити, просушити. Ретельно натерти сіллю і спеціями.
2Поки риба просочується, очистити та нарізати кільцями цибулину. На дно сотейника налити трохи оливкової олії і покласти туди цибулю.
3Моркву та буряк вимити, просушити й очистити. Нарізати тонкими скибочками за допомогою овочерізки або натерти на крупній тертці.
4Половину овочів відкласти, а другу покласти разом з рибою в сотейник. Сир натерти на середній тертці та висипати рівним шаром на філе. Останнім шаром покласти відкладену половину овочів. За бажання посолити та поперчити. Зверху вичавити сік лимона за смаком. Запікати в духовці 40 хвилин.
5Коли філе риби буде готово, акуратно дістати та нарізати порційними шматочками.
6Подавати як самостійну страву або з будь-яким гарніром.