Тиляпія з овочами та травами

    ,

25 Травня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Тиляпія - 500 г філе

Морква - 1 шт.

Буряк - 1 шт.

Лимон - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Сир - 50 г

Сіль

Перець

Сушені трави

Directions

1Філе вимити, просушити. Ретельно натерти сіллю і спеціями.

2Поки риба просочується, очистити та нарізати кільцями цибулину. На дно сотейника налити трохи оливкової олії і покласти туди цибулю.

3Моркву та буряк вимити, просушити й очистити. Нарізати тонкими скибочками за допомогою овочерізки або натерти на крупній тертці.

4Половину овочів відкласти, а другу покласти разом з рибою в сотейник. Сир натерти на середній тертці та висипати рівним шаром на філе. Останнім шаром покласти відкладену половину овочів. За бажання посолити та поперчити. Зверху вичавити сік лимона за смаком. Запікати в духовці 40 хвилин.

5Коли філе риби буде готово, акуратно дістати та нарізати порційними шматочками.

6Подавати як самостійну страву або з будь-яким гарніром.

00:00