Тости з анчоусами та волоськими горіхами бутерброди 26 Березня, 2019 Великолепные блюда из рыбы и морепродуктов (Лучшие рецепты) Ingredients Хліб пшеничний - 200 г Масло вершкове - 50 г Анчоуси консервовані - 100 г Волоські горіхи - 75 г подрібнених ядер Яйця - 2 шт. Перець червоний мелений Directions 1Яйця зварити круто, очистити, відокремити жовтки від білків. 2Анчоуси та жовтки пропустити через м'ясорубку, поперчити, додати розм'якшене вершкове масло та волоські горіхи, ретельно перемішати. 3Хліб нарізати тонкими скибочками трикутної форми, підсушити їх у тостері. 4Потім намазати тости масою з анчоусів і подати до столу. 00:00