тости з м'ясом, паштетом, помідором, лимоном і петрушкою
тости з м'ясом, паштетом, помідором, лимоном і петрушкою

Тостики з м’ясом

  ,

8 Липня, 2020

25 золотых рецептов 2015 спецвыпуск №5 Май - Дачная кухня

Ingredients

Яловичина - 400 г філе

Хліб білий - 200 г

Масло вершкове - 2 ст. ложки

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Паштет з печінки - 100 г

Помідори - 6 шт.

Лимон - 0,5 шт.

Петрушка - зелень

Сіль

Directions

1Філе нарізати шматочками впоперек волокон і трохи відбити.

2Хліб нарізати скибочками і обсмажити в сковороді в 1 ст. ложці розігрітого вершкового масла.

3М'ясо посолити, обсмажити з обох боків на залишках масла.

4Укласти м'ясо на скибочки хліба. Зверху покласти по скибочці паштету. Прикрасити четвертинками помідорів, лимоном, гілочками петрушки.

00:00