Тостики з м’ясом бутерброди, закуски 8 Липня, 2020 25 золотых рецептов 2015 спецвыпуск №5 Май - Дачная кухня Ingredients Яловичина - 400 г філе Хліб білий - 200 г Масло вершкове - 2 ст. ложки ДЛЯ НАЧИНКИ: Паштет з печінки - 100 г Помідори - 6 шт. Лимон - 0,5 шт. Петрушка - зелень Сіль Directions 1Філе нарізати шматочками впоперек волокон і трохи відбити. 2Хліб нарізати скибочками і обсмажити в сковороді в 1 ст. ложці розігрітого вершкового масла. 3М'ясо посолити, обсмажити з обох боків на залишках масла. 4Укласти м'ясо на скибочки хліба. Зверху покласти по скибочці паштету. Прикрасити четвертинками помідорів, лимоном, гілочками петрушки. 00:00