Сальса з помідорів і авокадо соуси здорове харчування 18 Лютого, 2019 500 Low-Cholesterol Recipes Yields: 8 порцій Ingredients Помідори сливки - 5 шт. Цибуля червона, нарізана кубиками - 0,25 склянки / 40 г Перець халапеньо - 1 шт. Авокадо - 1 шт. Лайм - 2 ст. ложки / 30 мл соку Кінза (коріандр?) - 1 ст. ложка / 4 г Directions 1Халапеньо очистити від насіння та подрібнити. Авокадо нарізати кубиками. 2Половинки помідорів розрізати та видалити насіння, потім дрібно нарізати. 3Покласти помідори в миску з цибулею, авокадо, халапеньо, лаймовим соком і кінзою. Перемішати.Сальса або гуакамоле? Краще - обидва разом! 14 мг фосфору; 5 мг кальцію; 0 мг заліза; 140 МО вітаміну А; 0 мг ATE вітаміну Е; 5 мг вітаміну С; 31 г води 00:00 Nutrition Facts Calories34 калорії (65% від жирів, 6% від білків, 30% від вуглеводів)Sodium2 мгPotassium125 мгProtein1 гCholesterol0 гSugar1 гTotal Fat3 гSaturated Fat0 гPolyunsaturated Fat0 гMonounsaturated Fat2 гTotal Carbohydrates3 гDietary Fiber1 г