Помідори з вешенками та курячою печінкою

  ,   ,

30 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Помідори - 2 шт. великих

Куряча печінка - 150 г

Вешенки - 100 г

Чорнослив без кісточок - 100 г

Мед - 50 г

Сухарі панірувальні - 50 г

Вино сухе червоне - 100 мл

Соус соєвий - 20 мл

Зелена цибуля - 1 пучок

Кріп - 1 пучок

Базилік - 1 гілочка

Сіль

Перець чорний мелений

Масло вершкове для смаження - 50 г

Directions

1Замочити чорнослив в теплій воді на 20-25 хвилин.

2Дрібно посікти зелену цибулю, кріп і базилік. Вимити й обсушити вешенки, нарізати скибочками, обсмажувати на половині розігрітого вершкового масла 15 хвилин.

3Вимити й обсушити курячу печінку, видалити плівки. Обсмажувати на вершковому маслі 5-7 хвилин. Додати мед, вино та соєвий соус, випарити рідину й остудити.

4Нарізати готову печінку та чорнослив дрібними кубиками, з'єднати з грибами та рубаною зеленню. Посолити і поперчити.

5Зрізати у помідорів верхівки, вийняти ложкою серцевини. Начинити приготовленою сумішшю, посипати панірувальними сухарями.

6Запікати в розігрітій до 180°С духовці 10 хвилин.

00:00