Помідори з вешенками та курячою печінкою страви з грибів, страви з птиці духовка, швидко 30 Березня, 2017 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку Cook: 35 mins Yields: 2 порції Ingredients Помідори - 2 шт. великих Куряча печінка - 150 г Вешенки - 100 г Чорнослив без кісточок - 100 г Мед - 50 г Сухарі панірувальні - 50 г Вино сухе червоне - 100 мл Соус соєвий - 20 мл Зелена цибуля - 1 пучок Кріп - 1 пучок Базилік - 1 гілочка Сіль Перець чорний мелений Масло вершкове для смаження - 50 г Directions 1Замочити чорнослив в теплій воді на 20-25 хвилин. 2Дрібно посікти зелену цибулю, кріп і базилік. Вимити й обсушити вешенки, нарізати скибочками, обсмажувати на половині розігрітого вершкового масла 15 хвилин. 3Вимити й обсушити курячу печінку, видалити плівки. Обсмажувати на вершковому маслі 5-7 хвилин. Додати мед, вино та соєвий соус, випарити рідину й остудити. 4Нарізати готову печінку та чорнослив дрібними кубиками, з'єднати з грибами та рубаною зеленню. Посолити і поперчити. 5Зрізати у помідорів верхівки, вийняти ложкою серцевини. Начинити приготовленою сумішшю, посипати панірувальними сухарями. 6Запікати в розігрітій до 180°С духовці 10 хвилин. 00:00