Торт бутербродний з шинковим мусом
Торт бутербродний з шинковим мусом

Торт бутербродний з мусом шинковим

  ,

18 Квітня, 2018

Закуски для вечеринки / Необычные торты (Семь поварят)

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 10-12 порцій

Ingredients

Хліб пшеничний круглий - 1 булка

Масло вершкове - 2 ст. ложки

ДЛЯ МУСУ:

Шинка - 400 г

Майонез - 6 ст. ложок

Бульйон м'ясний - 1 склянка

Желатин - 10 г

Соус хрін (з оцтом готовий) - 150 г

Перець червоний мелений

ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ:

Майонез

Кетчуп

Яйця - 1 шт.

Каперси

Овочі (перець солодкий, огірок, помідор тощо)

Зелень

Directions

1Желатин замочити в холодній кип'яченій воді, потім з'єднати з теплим бульйоном, довести до кипіння.

2100 г шинки нарізати скибочками, залишки пропустіть через м'ясорубку, додати майонез, перець і м'ясне желе (2 ст. ложки залишити для оформлення), збити.

3Хліб без скоринки розрізати на 2 пласти. Змастити один пласт маслом, розкласти скибочки шинки, покрити їх соусом і покласти зверху другий пласт хліба. Обернути торт смужкою пергаменту, щоб його краї виступали над поверхнею, і заповнити шинковим мусом. Охолодити.

4Оформити торт майонезом і кетчупом або вареним яйцем, каперсами, овочами і зеленню. Залити желе й охолодити.

5

Торт бутербродний з мусом шинковим

00:00