Тріска з помідорами (запечена) страви з риби духовка, здорове харчування 24 Квітня, 2017 100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Prep: 10 mins Cook: 20 mins Ingredients Тріска - 400 г Борошно - 120 г Помідори свіжі - 3 шт. Часник - 1 зубчик Олія - 70 г Картопля - 250 г Яблука мариновані - 100 г Сіль Перець Зелень Directions 1Філе тріски без кісток нарізати на порційні шматки, посолити, обваляти в борошні та помістити в сотейник з олією. 2Покласти на рибу помідори без шкірки, нарізані на четвертинки, посолити, поперчити, додати товчений часник із сіллю і запікати в духовці 20 хвилин. 3При подачі рибу полити соусом, на гарнір - відварена картопля, мариновані яблука. Посипати зеленню. 00:00