Пиріг трюфельний солодка випічка духовка 23 Лютого, 2019 100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 50 mins Yields: 6-8 порцій Ingredients ДЛЯ ТІСТА: Масло вершкове - 100 г Печиво шоколадне - 250 г ДЛЯ НАЧИНКИ: Яйця - 2 шт. Цукор - 80 г Вершки 30% - 120 мл Сіль - 0,5 ч. ложки Шоколад гіркий - 300 г Масло вершкове - 120 г Какао-порошок для декору Directions 1Перемолоти печиво в крихту за допомогою блендера. Розтопити вершкове масло, остудити, змішати з крихтами печива. 2Викласти суміш у форму та випікати при 180°С 10‑12 хвилин. 3Змішати яйця та вершки. Додати цукор і сіль, перемішати. 4Розтопити шоколад і масло на водяній бані, остуджувати 5 хвилин. 5З'єднати шоколадну суміш з яєчною та акуратно перемішати. 6Викласти начинку на основу і трохи постукати по стінках форми, щоб випустити зайве повітря. 7Випікати в розігрітій до 180°С духовці 25‑30 хвилин. 8Остуджувати готовий пиріг 4‑5 годин, за бажання посипати какао-порошком.час: 50 хвилин + 5 годин на охолодження 00:00