Пиріг трюфельний
Пиріг трюфельний

Пиріг трюфельний

    

23 Лютого, 2019

100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 6-8 порцій

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Масло вершкове - 100 г

Печиво шоколадне - 250 г

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Яйця - 2 шт.

Цукор - 80 г

Вершки 30% - 120 мл

Сіль - 0,5 ч. ложки

Шоколад гіркий - 300 г

Масло вершкове - 120 г

Какао-порошок для декору

Directions

1Перемолоти печиво в крихту за допомогою блендера. Розтопити вершкове масло, остудити, змішати з крихтами печива.

2Викласти суміш у форму та випікати при 180°С 10‑12 хвилин.

3Змішати яйця та вершки. Додати цукор і сіль, перемішати.

4Розтопити шоколад і масло на водяній бані, остуджувати 5 хвилин.

5З'єднати шоколадну суміш з яєчною та акуратно перемішати.

6Викласти начинку на основу і трохи постукати по стінках форми, щоб випустити зайве повітря.

7Випікати в розігрітій до 180°С духовці 25‑30 хвилин.

8Остуджувати готовий пиріг 4‑5 годин, за бажання посипати какао-порошком.

час: 50 хвилин + 5 годин на охолодження

00:00