175 рецептов для здоровья сердца (Еда, которая лечит)
Ingredients
Індичка - 400 г філе
Цибуля - 2 шт.
Імбир свіжий тертий - 1 ч. ложка
Вино червоне солодке - 100 мл
Молоко 0,5% - 100 мл
Мандарини - 2‑3 шт.
Перець білий - 1 щіпка
Соєвий соус - 1 ст. ложка
Directions
1Нарізати тонкими скибочками філе індички, швидко обсмажити в сковороді на сильно розігрітій олії.
2Додати нарізані кільцями цибулини, тертий свіжий імбир і залити червоним солодким вином. Все готувати на вогні, а через 1‑2 хвилини влити молоко.
3Після того як все ще раз закипить, додати розібрані на дольки мандарини, посолити, додати білий перець, соєвий соус, перемішати та тушкувати ще 2‑3 хвилини, після чого можна подавати на стіл.