Рулет з індички з горіховою начинкою
Рулет з індички з горіховою начинкою

Рулет з індички з горіховою начинкою

  ,   ,

23 Листопада, 2019

Школа гастронома 2014 №1 (243) Январь - Новогодние рецепты...

  • Cook: 2 hrs 20 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Індичка - 3 кг філе грудки

Бекон - 20 тонких скибочок

Масло вершкове

ДЛЯ НАЧИНКИ:

М'ясо - 140 г копченої грудинки

Кедрові горішки - 50 г

Цибуля - 2 шт. великі

Масло вершкове - 25 г

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Часник - 4 зубчики

Шавлія - 25 г

Лимони - 2 шт. (цедра)

Петрушка - 1 великий пучок

Сухарі панірувальні - 100 г

Яйця - 1 шт.

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Розтопити вершкове масло й оливкову олію у сковороді й обсмажити дрібно нарізану цибулю до м'якості, перекласти в миску.

2Нарізати часник, шавлію та петрушку.

3Нарізати грудинку кубиками й обсмажувати до золотистого кольору.

4Додати в сковороду горіхи, часник, шавлію та лимонну цедру, смажити ще 1 хвилину.

5Перекласти до цибулі та змішати з сухарями, петрушкою і яйцем, приправити.

Рулет з індички з горіховою начинкою

6Скласти два листи фольги так, щоб вийшов лист 50х60 см, змастити вершковим маслом. Покласти на фольгу 5 довгих відрізків кулінарного шпагату. Розкласти скибочки бекону перпендикулярно до мотузок.

Рулет з індички з горіховою начинкою

7Надрізати філе посередині, недорізавши до кінця, і розкрити, як книгу. Трохи відбити - має вийти прямокутний шматок завтовшки 5 см. Покласти поверх бекону.

Рулет з індички з горіховою начинкою

8Викласти на індичку посередині начинку та загорнути краї всередину. Обернути рулет беконом і зав'язати шпагатом. Щільно загорнути рулет у фольгу. Рулет можна згорнути заздалегідь і зберігати сирим в холодильнику 2 дні.

Рулет з індички з горіховою начинкою

9Покласти рулет на деко, поставити в духовку, розігріту до 190°С. Готувати 2 години.

Рулет з індички з горіховою начинкою

00:00