Кекси «Тутті-Фрутті» – виноград
декорування, солодка випічка духовка
20 Лютого, 2019
Australian Cupcakes & Inspirations 2017 Volume 5 Issue 1
Ingredients
Кекси
Крем масляний
Мастика / помадка з додаванням порошку тюлози - фіолетова та зелена
Цукрові кульки фіолетові
ОБЛАДНАННЯ
Качалка, що не приліпає
Дощечка або килимок, що не приліпає
Інструменти для моделювання
Виїмки у формі винограду
Невеликий ніж без зубчиків
Виїмка у формі маленької краплї
Одноразові кондитерські мішки
Насадка для крему №13
Directions
1Спекти кілька кексів і дати їм повністю охолонути. Можна пекти у кольорових паперових розетках. За бажання, можна спекти кекси відповідних смаків. Наприклад, кекси в жовтих паперових розетках можуть бути ароматними лимонними кексами.
2Розкачати фіолетову помадку / мастику. Виїмкою у формі винограду вирізати два виноградні грона.
3Залишити помадку у виїмці, зверху налити невелику кількість води. Потім насипати трохи фіолетових цукрових кульок всередину виїмки.
4Обережно притиснути кульки до мастики, а потім зняти виїмку. Надлишок буде відкочуватися, залишаючи кульки на гроні винограду.
5Розкачати невелику кількість зеленої глазурі та вирізати за допомогою виїмки у формі краплі для листочки. Закріпити їх на вершині грона винограду. Відкласти, щоб висушити.
6Масляний крем пофарбувати у пастельні відтінки фіолетового кольору. Можна також надати крему відповідного смаку за допомогою різноманітних есенцій. Покласти крем у кондитерський мішок і нанести завиток на кекс.
7Зверху покласти прикрасу з мастики.