Кекси «Тутті-Фрутті» - виноград
Кекси «Тутті-Фрутті» - виноград

Кекси «Тутті-Фрутті» – виноград

  ,   

20 Лютого, 2019

Australian Cupcakes & Inspirations 2017 Volume 5 Issue 1

Ingredients

Кекси

Крем масляний

Мастика / помадка з додаванням порошку тюлози - фіолетова та зелена

Цукрові кульки фіолетові

ОБЛАДНАННЯ

Качалка, що не приліпає

Дощечка або килимок, що не приліпає

Інструменти для моделювання

Виїмки у формі винограду

Невеликий ніж без зубчиків

Виїмка у формі маленької краплї

Одноразові кондитерські мішки

Насадка для крему №13

Directions

1Спекти кілька кексів і дати їм повністю охолонути. Можна пекти у кольорових паперових розетках. За бажання, можна спекти кекси відповідних смаків. Наприклад, кекси в жовтих паперових розетках можуть бути ароматними лимонними кексами.

кекси

2Розкачати фіолетову помадку / мастику. Виїмкою у формі винограду вирізати два виноградні грона.

Кекси «Тутті-Фрутті» - виноград

3Залишити помадку у виїмці, зверху налити невелику кількість води. Потім насипати трохи фіолетових цукрових кульок всередину виїмки.

Кекси «Тутті-Фрутті» - виноград

4Обережно притиснути кульки до мастики, а потім зняти виїмку. Надлишок буде відкочуватися, залишаючи кульки на гроні винограду.

Кекси «Тутті-Фрутті» - виноград

5Розкачати невелику кількість зеленої глазурі та вирізати за допомогою виїмки у формі краплі для листочки. Закріпити їх на вершині грона винограду. Відкласти, щоб висушити.

Кекси «Тутті-Фрутті» - виноград

6Масляний крем пофарбувати у пастельні відтінки фіолетового кольору. Можна також надати крему відповідного смаку за допомогою різноманітних есенцій. Покласти крем у кондитерський мішок і нанести завиток на кекс.

кекси з кремом

7Зверху покласти прикрасу з мастики.

Кекси «Тутті-Фрутті» - виноград

00:00