Кекси «Тутті-Фрутті» – лимонні, лаймові та апельсинові дольки
16 Січня, 2019
Australian Cupcakes & Inspirations 2017 Volume 5 Issue 1
Ingredients
Кекси
Крем масляний
Мастика з додаванням порошку тюлози - помаранчева, жовта, зелена, біла
ОБЛАДНАННЯ
Качалка, що не приліпає
Дощечка або коврик, що не приліпає
Інструменти для моделювання
Виїмки круглі
Невеликий ніж без зубчиків
Виїмка у формі маленької краплї
Одноразові кулінарні мішки
Насадка для крему №13
Directions
1Спекти кілька кексів і дати їм повністю охолонути. Можна пекти у кольорових паперових розетках. За бажання, можна спекти кекси відповідних смаків. Наприклад, кекси в жовтих паперових розетках можуть бути ароматними лимонними кексами.
2Вибрати круглу виїмку за розміром кексу. Розкачати помадку / мастику: жовту для лимона, зелену для лайму та помаранчеву для апельсина - та вирізати кола. Розрізати кола навпіл.
3Розкачати помадку світліших відтінків та вирізати менші кола. Розрізати ці кола навпіл.
4Розрізати менші півкола на три сегменти. Приклеїти їх на більші півкола з невеликим проміжком між кожним шматочком.
5Скачати ковбаску з помадки того ж кольору, що і сегменти, і прикріпити її навколо вигнутого краю великого шматочку. Відрізати надлишок ножем.
6Зробити три крихітні білі насіння та прикріпити їх до менших сегментів.
7Можна експериментувати з різними варіаціями кольорів. Відставити, щоб затверділи.
8Масляний крем пофарбувати у пастельні відтінки кожного кольору. Можна також надати крему відповідного смаку за допомогою цедри та / або соку цитрусових або різноманітних есенцій. Покласти крем у кондитерський мішок і нанести завиток на кекс.
9Зверху покласти прикрасу з мастики.