омлет по-українськи з картоплею, стручковою квасолею та шинкою
омлет по-українськи з картоплею, стручковою квасолею та шинкою

Омлет по-українськи

  ,   

19 Грудня, 2018

50 рецептов украинской кухни

Ingredients

Яйця - 8 шт.

Картопля - 300 г

Шинка нежирна - 250 г

Квасоля стручкова варена - 100 г

Масло вершкове - 35 г

Сіль

Перець чорний мелений

Сир

Directions

1Картоплю відварити, очистити та нарізати кубиками.

2Шинку дрібно нарізати, змішати з картоплею і вареною квасолею. Все залити розігрітим маслом з сіллю і перцем, розділити на 4 рівні частини.

3Кожну частину з'єднати з 2 попередньо збитими яйцями та обсмажити з обох боків.

4Подавати, посипавши тертим сиром.

00:00