Сациві нетрадиційне
Сациві нетрадиційне

Сациві нетрадиційне

  ,     

4 Березня, 2020

200 лучших рецептов холодных закусок (Быстро, вкусно, просто)

Ingredients

Курка - 1 тушка

Цибуля - 1 шт.

Борошно - 1‑2 ст. ложки

ДЛЯ СОУСУ:

Волоські горіхи очищені або фундук (ядра) - 2 склянки

Яйця - 5 шт.

Аджика - 0,25 ч. ложки

Оцет винний - 1 ст. ложка

Часник - 2 зубчики

Кориця - 1 ч. ложка

Хмелі-сунелі

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Курку розрізати на великі шматки і варити до готовності, після чого вийняти з бульйону і відокремити м'ясо від кісток.

2СОУС: Горіхи пропустити через м'ясорубку і змішати з сирими яйцями, додати товчений часник, винний оцет, аджику, хмелі-сунелі, корицю, сіль і чорний перець.

3Цибулю дрібно нарізати і підсмажити в розігрітій сковороді з курячим жиром, посипати його борошном, знов обсмажити і з'єднати з соусом.

4Вміст сковороди викласти в каструлю з товстим дном, влити 5 склянок охолодженого бульйону, ретельно перемішати і додати підготовлене куряче м'ясо. Каструлю поставити на вогонь і нагрівати, не доводячи до кипіння.

5Потім зняти з вогню, охолодити при кімнатній температурі, закрити кришкою і поставити в холодильник.

00:00