Хворост уральський
Хворост уральський

Хворост уральський

    

11 Липня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Борошно пшеничне - 700 г

Яйця - 10 шт.

Цукор - 75 г

Масло топлене - 500 г

Сіль

Directions

1Змішати борошно, яйця, цукор і сіль і ретельно вимішати. Тісто має бути трохи м'якішим, ніж для домашньої локшини.

2Розкачати тісто в тонкий пласт, нарізати кружальця різного розміру, укласти їх один на інший, починаючи з найбільшого. Середину кожного кружальця змастити яйцем, пальцем натиснути в центрі й обсмажити у великій кількості топленого масла до блідо-жовтого кольору.

3Готовий хворост вийняти, охолодити та посипати цукровою пудрою.

00:00