Вареники з брусницею та яблуками по-уральськи пельмені, вареники, галушки 15 Лютого, 2019 Яблоки (кулинария) Ingredients Яблука - 3 шт. Брусниця - 2 склянки Яйця - 2 шт. Борошно пшеничне - 500 г Сметана - 2 ст. ложки Цукор - 1 ст. ложка Сіль Directions 1Перебрати брусницю і скласти в друшляк. Опустити його в киплячу воду на 2‑3 хвилини. Потім підняти, щоб вода стекла. 2Яблука натерти на тертці, додати цукор і перемішати з брусницею. 3З борошна, яєць і води замісити прісне тісто, розділити його на шматочки, розкачати. 4На середину покласти начинку, виліпити вареники та зварити їх у підсоленій воді. 5Подавати на стіл зі сметаною. 00:00