джем або варення з груш, ківі та яблук
джем або варення з груш, ківі та яблук

Варення-асорті з яблук, груш і ківі

  

9 Серпня, 2020

299 рецептов заготовок без соли и сахара (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яблука - 1 кг

Груші - 1 кг

Ківі - 1 кг

Directions

1Яблука та груші вимити, видалити кісточки, очистити від шкірки та нарізати дрібними шматочками. Ківі вимити, очистити від шкірки і теж нарізати дрібними шматочками.

2Змішати ківі з яблуками та грушами, залити водою і варити фруктову суміш на повільному вогні. Коли з'являться бульбашки, зняти варення з вогню і остудити.

3Варити 3 дні по 4 рази кожен день.

4Готове варення зберігати в скляних банках під металевими кришками.

00:00