Ватрушки «Соняшники»
Ватрушки «Соняшники»

Ватрушки «Соняшники»

  ,   , ,

15 Березня, 2019

Готовим детям (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Картопля - 800 г

Яйця - 1 шт.

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Борошно пшеничне - 2 ч. ложки

Cалат зелений

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Гриби - 200 г

Цибуля ріпчаста - 1 головка

Морква варена - 80 г

Яйця - 1 жовток

Олія - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Картоплю зварити в підсоленій воді.

2Протерти картоплю гарячою, додати яйце, 1 ст. ложку вершкового масла, змішану з борошном, і перемішати.

3Гриби та цибулю дрібно порубати, обсмажити на олії.

4Додати натерту на дрібній тертці моркву, смажити ще 7 хвилин.

5З картопляної маси скачати 12 кульок, укласти на змащене маслом деко; в середині кожного зробити поглиблення та заповнити фаршем. Ручкою ложки зробити на картопляній масі «пелюстки».

6Ватрушки змастити яєчним жовтком і запекти в духовці до золотистого кольору. Одразу змастити вершковим маслом.

7Особливо ефектно ватрушки виглядатимуть, якщо викласти їх на листя зеленого салату.

00:00