Філе телятини з пряними травами
Філе телятини з пряними травами

Філе телятини з пряними травами

    , ,

30 Липня, 2019

100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Prep: 1 hr
  • Cook: 40 mins
  • Yields: 3-4 порції

Ingredients

Телятина - 500 г філе на кісточці

Вершки жирні - 50 мл

Масло вершкове - 50 г

Чебрець свіжий - 5‑6 гілочок

Розмарин свіжий - 5‑6 гілочок

Сіль

Олія - 3 ст. ложки для смаження

ДЛЯ МАРИНАДУ:

Олія - 3 ст. ложки

Соєвий соус - 30‑50 мл

Суміш перців

ДЛЯ ГАРНІРУ:

Картопля - 600 г

Вершки жирні - 50 мл

Сіль

Directions

1Нарізати телятину на порції бажаної товщини. Нашпигувати чебрецем і розмарином.

2МАРИНАД: З'єднати суміш перців, соєвий соус і олію.

3Покласти в маринад м'ясо на 30‑60 хвилин.

4Обсмажувати замариноване м'ясо на розпеченій олії з усіх боків 4‑5 хвилин.

5Покласти на фольгу шматок вершкового масла, зверху - телятину, загорнути.

6ГАРНІР: Відварювати очищену картоплю в підсоленій воді 30 хвилин. Влити вершки, подрібнити блендером до стану пюре. Видавити на деко за допомогою кондитерського мішка.

7Запікати гарнір разом із м'ясом при 200°С 10 хвилин. Залишити на 3‑4 хвилини.

8СОУС: Процідити сік від запікання м'яса через сито, влити вершки, уварити на третину.

ЧАС: 30-40 хвилин + 1 година на маринування корейки

00:00