Рулети з телятини з маслинами
Рулети з телятини з маслинами

Рулети з телятини з маслинами

  

15 Квітня, 2019

Школа гастронома 2008 №20 (118) Октябрь

  • Cook: 2 hrs 30 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Телятина - 8 стейків з вирізки

Маслини без кісточок - 200 г

Шинка варена - 200 г

Часник - 2 зубчики

Петрушка - 5‑6 гілочок

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 1,5 ст. ложки

Вино біле сухе - 2,5 склянки

Мускатний горіх - щіпка

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Половину маслин нарізати дрібними шматочками, другу половину - навпіл. Петрушку подрібнити. Часник очистити та дрібно нарізати. Шинку нарізати скибочками

Рулети з телятини з маслинами

2Стейки вимити, обсушити на серветці, укласти на робочу поверхню і тонко відбити. Посолити та поперчити за смаком. На кожен шматок м'яса покласти по скибочці шинки.

Рулети з телятини з маслинами

3Подрібнені маслини змішати з часником і петрушкою, викласти на стейки зверху шинки.

Рулети з телятини з маслинами

4Посипати мускатним горіхом, скачати в рулети. Закріпити дерев'яними шпажками.

Рулети з телятини з маслинами

5Розігріти в сотейнику 1 ст. ложку вершкового масла і всю оливкову олію, покласти рулети та обсмажувати до золотистої скоринки, 8‑10 хвилин.

Рулети з телятини з маслинами

6Влити 2 склянки вина, довести до кипіння, накрити кришкою. Готувати на повільному вогні 30 хвилин, потім рулети вийняти з бульйону.

7Половинки маслин покласти в бульйон, прогрівати 3‑5 хвилин. Додати решту вина та вершкове масло. Повернути рулети в сотейник. Прогрівати 4‑5 хвилин.

Рулети з телятини з маслинами

8Дати постояти 15‑20 хвилин.

9Можна подавати з салатом «Цезар».

Рулети з телятини з маслинами

00:00

Nutrition Facts

Calories378 ккал
Protein46 г
Total Fat20 г
Total Carbohydrates4 г