Телятина з рисом і бананами страви з м'яса 5 Лютого, 2017 Блюда с рисом / Готовим с медом (Семь поварят) Cook: 40 mins Yields: 4 / 6 порцій Ingredients Телятина - 400 г / 1,6 кг м'якоті Цибуля ріпчаста - 2 шт. / 4 шт. Борошно пшеничне - 2 ст. ложки Масло топлене - 6 ст. ложок або Олія - 6 ст. ложок Коньяк - 0,25 склянки / 50 г Вершки - 3 склянки / 2 л Перець чорний мелений Сіль ДЛЯ ГАРНІРУ: Рис - 2 склянки / 1,5 склянки Цибуля ріпчаста - 2 шт. Олія - 6 ст. ложок Соус каррі - 4 ч. ложки / 1 ч. ложка Бульйон курячий - 8 склянок / 3 склянки Мед - 4 ст. ложки / 2 ст. ложки Банани - 4 шт. / 2 шт. Directions 1М'ясо нарізати соломкою, з'єднати з дрібно рубаними цибулинами, посолити, поперчити, посипати борошном і обсмажувати на топленому маслі або олії 4 хвилини. 2Потім м'ясо вийняти, на сковороду налити коньяк і вершки, проварити 3 хвилини, посолити, поперчити, покласти м'ясо і прогріти. ГАРНІР: 1Цибулю нарізати кільцями й обсмажувати разом із рисом на олії 1 хвилину. 2Додати соус каррі, курячий бульйон, мед, нарізані кружальцями або скибочками банани та тушкувати під кришкою 20 хвилин. 3 00:00