Телятина з рисом і бананами
Телятина з рисом і бананами

Телятина з рисом і бананами

  

5 Лютого, 2017

Блюда с рисом / Готовим с медом (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 / 6 порцій

Ingredients

Телятина - 400 г / 1,6 кг м'якоті

Цибуля ріпчаста - 2 шт. / 4 шт.

Борошно пшеничне - 2 ст. ложки

Масло топлене - 6 ст. ложок або

Олія - 6 ст. ложок

Коньяк - 0,25 склянки / 50 г

Вершки - 3 склянки / 2 л

Перець чорний мелений

Сіль

ДЛЯ ГАРНІРУ:

Рис - 2 склянки / 1,5 склянки

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Олія - 6 ст. ложок

Соус каррі - 4 ч. ложки / 1 ч. ложка

Бульйон курячий - 8 склянок / 3 склянки

Мед - 4 ст. ложки / 2 ст. ложки

Банани - 4 шт. / 2 шт.

Directions

1М'ясо нарізати соломкою, з'єднати з дрібно рубаними цибулинами, посолити, поперчити, посипати борошном і обсмажувати на топленому маслі або олії 4 хвилини.

2Потім м'ясо вийняти, на сковороду налити коньяк і вершки, проварити 3 хвилини, посолити, поперчити, покласти м'ясо і прогріти.

ГАРНІР:

1Цибулю нарізати кільцями й обсмажувати разом із рисом на олії 1 хвилину.

2Додати соус каррі, курячий бульйон, мед, нарізані кружальцями або скибочками банани та тушкувати під кришкою 20 хвилин.

3

Телятина з рисом і бананами

00:00