Оладки овочеві з рибою
Оладки овочеві з рибою

Оладки овочеві з рибою

  , ,

28 Лютого, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 2-3 порції

Ingredients

Риба тріскова (наприклад, сайда) - 80‑120 г філе

Картопля - 2 шт. середніх

Цибуля - 0,5 шт.

Морква - 0,5 шт.

Брокколі свіжа або свіжоморожена - 150 г

Яйця - 2 шт.

Борошно - 30 г

Сіль

Спеції для риби

Олія для смаження

Directions

1Нарізати рибу впоперек волокон брусочками завтовшки 1‑2 см, натерти сіллю та спеціями.

2Натерти очищені картоплю, цибулю, моркву на крупній тертці. Цибуля не дасть картоплі потемніти. Додати до натертих овочів сіль, половину борошна, 1 яйце. Перемішати.

3Бланшувати брокколі: опустити в киплячу воду й одразу вийняти, щоб капуста не втратила яскраво-зеленого кольору.

4Дрібно посікти суцвіття брокколі, натерти тверді частини на крупній тертці. Додати терту моркву, залишки борошна, яйце та сіль.

5Обсмажувати рибні брусочки на розпеченій олії з обох боків 4‑5 хвилин.

6Викласти на сковороду в розжарену олію картопляну масу у вигляді невеликих оладок, поверх неї - по одному шматочку смаженої риби. Закрити оладки тістом з брокколі. Смажити з двох боків по 6‑10 хвилин до готовності.

00:00