155 рецептов для здоровья сосудов / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)
Ingredients
Буряк - 80 г
Капуста білокачанна - 80 г
Морква - 20 г
Картопля - 50 г
Цибуля ріпчаста - 5 г
Томатна паста - 5 г
Борошно пшеничне - 3 г
Олія - 10 г
Сметана - 10 г
Цукор - 5 г
Вода - 400 мл
Directions
1Буряк, капусту, моркву та цибулю нарізати соломкою, картоплю - брусочками.
2Буряк припустити з томатом в невеликій кількості води, моркву та цибулю спасерувати на олії або припустити з водою та олією.
3Борошно підсушити та розвести водою.
4У киплячу воду покласти картоплю, капусту, відварити до напівготовності, потім додати припущені моркву та цибулю, буряк із томатом, сіль, цукор, розведену борошняну пасеровку та варити ще 5‑7 хвилин.
5При подачі заправити борщ сметаною.
Дієта без холестерину для здоров'я судин, дієта при гіпертонії