Борщ вегетаріанський (з оцтом) перші страви аерогриль, вегетаріанське 12 Вересня, 2016 365 блюд для аэрогриля (365 рецептов) Prep: 10 mins Cook: 40 mins Ingredients Картопля - 3 шт. Морква - 1 шт. Буряк - 1 шт. Цибуля - 1 шт. Оцет - 0,5 ст. ложки Олія - 100 мл Томатна паста - 20 г Вода - 1,5 л Сметана Спеції Сіль Directions 1Буряк і моркву натерти на крупній тертушці, цибулю нарізати кільцями, картоплю - невеликими кубиками. 2Буряк, моркву і цибулю підсмажити на олії. 3У горщик покласти картоплю, додати підсмажені овочі, залити водою, посолити, додати спеції, томатну пасту, оцет. 4Готувати в аерогрилі 40 хвилин при температурі 250°С. 5За кілька хвилин до готовності додати 2 ст. ложки олії. 6Подавати зі сметаною. 00:00