Щі вегетаріанські з цвітною капустою та перцем перші страви низькокалорійне 12 Квітня, 2019 Блюда, которые не полнят. Рецепты низкокалорийной кухни Yields: 5 порцій Ingredients Цвітна капуста - 400 г Цибуля ріпчаста - 100 г Томатна паста - 50 г Перець солодкий - 100 г Морква - 130 г Петрушка - 15 г зелені Бульйонні кубики - 1 шт. Олія - 25 мл Вода - 2,5 л Сіль Перець чорний мелений Directions 1Ріпчасту цибулю очистити, нарізати, помістити в каструлю й обсмажити в олії. 2Решту овочів подрібнити, з'єднати з цибулею, трохи потушкувати. 3Потім залити водою, додати томатну пасту, закрити кришкою та довести до кипіння. 4За 7 хвилин до готовності покласти бульйонний кубик. 5Щі посолити, посипати перцем і подрібненою зеленню. 00:00 Nutrition Facts Calories97 ккал