Верещака
Верещака

Верещака

  , ,   

6 Травня, 2020

100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 3-4 порції

Ingredients

Ковбаски курячі - 1 кг

Цибуля - 1 шт.

Грудинка варено-копчена - 200 г

Оцет - 0,5 ч. ложки

Борошно - 100 г

Масло вершкове - 100 г

Бульйон - 500 мл

Перець чилі гострий червоний - 1 шт.

Сіль

Перець чорний свіжомелений

Directions

1Очистити цибулю, нарізати півкільцями. Нарізати середніми кубиками грудинку.

2Вибрати режим «Смаження», розтопити 2/3 вершкового масла. Помістити в чашу мультиварки грудинку. Додати цибулю, обсмажувати 3‑4 хвилини до прозорості.

3Вибрати режим «Швидка варка» або «Суп». Додати половину бульйону, сіль і перець. Довести до кипіння. Додати ковбаски. Варити 15 хвилин до готовності.

4СОУС: На сковороді на вершковому маслі обсмажити борошно до золотистого кольору і появи горіхового запаху. Додати бульйон - вливати малими порціями, постійно перемішуючи, щоб не утворилися грудочки.

5Додати соус до ковбасок. Варити ще 5‑8 хвилин до загустіння соусу.

6Влити оцет. Всипати нарізаний кільцями перець чилі. Прогрівати ще 1‑1,5 хвилини. Вимкнути програму примусово.

00:00