Бісквіт-сендвіч королеви Вікторії
Бісквіт-сендвіч королеви Вікторії

Бісквіт-сендвіч королеви Вікторії

      

21 Червня, 2020

Cake Decoration & Sugarcraft 2017 №218 New Trends

  • Prep: 5 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 5-6 порцій

Ingredients

Яйця - 4 шт.

Цукрова пудра - стільки, скільки важать яйця

Масло вершкове - стільки, скільки важать яйця

Борошно - стільки, скільки важать яйця

Сіль - 0,25 ч. ложки

Варення або мармелад будь-які

Directions

1Масло збити до крему; всипати борошно та цукрову пудру; добре перемішти. Яйця ретельно збити і додати у масу. Суміш добре збивати близько 10 хвилин.

2Змастіть маслом форму для йоркширського пудингу, влити рідке тісто і поставити в помірно нагріту духовку на 20 хвилин.

3Дати бісквіту охолонути, розрізати на два шари, розподілити по нижній половині шар варення або мармеладу, покласти на нього другу половину бісквіта, трохи притиснути, а потім нарізати довгими шматочками; розкласти їх на скляному блюді і подавати.

00:00