Вінегрет з м’ясом і маринованими ягодами салати 16 Квітня, 2019 100 необычных блюд (Очень просто!) Ingredients Яловичина, телятина або нежирна свинина - 400 г Картопля - 2‑3 шт. великих Огірки солоні - 2 шт. середніх Яйця - 2 шт. Морква - 1 шт. середня Буряк - 1 шт. дрібний Сливи або вишні мариновані - кілька штук Майонез - 1 склянка Сіль Directions 1М'ясо відварити, остудити та дрібно нарізати. 2Картоплю, моркву та буряк відварити окремо один від одного, остудити, очистити та нарізати невеликими кубиками. 3З'єднати м'ясо з овочами, посолити та ретельно перемішати. 4ЗАПРАВКА: Подрібнити сливи або вишні, змішати їх з майонезом. 5Вінегрет заправити, викласти в салатник, прикрасити дрібно нарубаними крутими яйцями та зеленню. 00:00