Заправка для салатів оцтова / салатна салати, соуси російська кухня лікувальне харчування 20 Серпня, 2017 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Великолепные салаты Русская кулинария Yields: 1 кг / 500 г / 100 г Ingredients Олія - 500 г / 250 г / 0,5 склянки Оцет 3% - 500 г / 250 г / 2 ст. ложки Цукор - 40 г / 20 г / 1 ч. ложка Сіль - 20 г / 10 г / за смаком Перець чорний мелений - 2 г / 1 г / за смаком або Гірчиця - на кінчику ножа Directions 1Олію та оцет ретельно перемішати з додаванням солі, цукру і чорного меленого перцю або гірчиці.Дієта при гіпотонії 00:00