Салат уолдорф з яблук, селери, винограду й горіхів салати 20 Лютого, 2020 fresco 2013 №1 Листопад Cook: 20 mins Yields: 4 порції Ingredients Яблука - 4 шт. Селера - 3‑4 стебла Виноград зелений - 200 г Майонез - 3 ст. ложки Лимон - 1 ст. ложка соку Зелена цибуля - 2 ст. ложки Волоські горіхи - 100 г Сіль Перець чорний мелений Directions 1Стебла селери почистити і нарізати впоперек тонкими пластинами. 2Яблука розрізати начетверо і видалити серцевину, нарізати кубиками. Виноград розрізати навпіл і вибрати зернята. 3Покласти яблука, селеру й виноград у салатницю, заправити майонезом, лимонним соком, свіжозмеленим перцем і сіллю. Додати горіхи, притрусити подрібненою зеленою цибулею. 00:00