Соус горіховий (з гранатовим соком) соуси грузинська кухня 19 Серпня, 2018 50 рецептов грузинской кухни 111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса) Ingredients Волоські горіхи очищені - 1,5 склянки / 1 склянка Гранатовий сік - 0,5 склянки або Оцет винний - 1,5 ст. ложки + Вода - 0,75 склянки / 1 склянка Часник - 4 зубчики / 3 зубчики Кінза - 3 ст. ложки нарізаної зелені Перець червоний мелений - 1 ч. ложка Хмелі-сунелі - 1 ч. ложка Шафран имеретинский (кардо-бенедикт) - 0,5 ч. ложки Сіль Directions ВАРІАНТ 1: 1Горіхи, часник, сіль ретельно стовкти. 2Додати перець, подрібнену зелень кінзи, хмелі-сунелі, шафран, знову перетерти. 3Суміш розвести гранатовим соком або змішаним з кип'яченою водою винним оцтом. ВАРІАНТ 2: 1Горіхи, перець, часник, сіль стовкти, перетерти до однорідної пасти. 2Додати інші прянощі, знову перетерти. 3Гранатовий сік змішати з кип'яченою водою і цією сумішшю розвести горіхово-пряну масу. 00:00