Грузинський горіховий соус
Грузинський горіховий соус

Соус горіховий (з гранатовим соком)

    

19 Серпня, 2018

50 рецептов грузинской кухни
111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Волоські горіхи очищені - 1,5 склянки / 1 склянка

Гранатовий сік - 0,5 склянки або

Оцет винний - 1,5 ст. ложки +

Вода - 0,75 склянки / 1 склянка

Часник - 4 зубчики / 3 зубчики

Кінза - 3 ст. ложки нарізаної зелені

Перець червоний мелений - 1 ч. ложка

Хмелі-сунелі - 1 ч. ложка

Шафран имеретинский (кардо-бенедикт) - 0,5 ч. ложки

Сіль

Directions

ВАРІАНТ 1:

1Горіхи, часник, сіль ретельно стовкти.

2Додати перець, подрібнену зелень кінзи, хмелі-сунелі, шафран, знову перетерти.

3Суміш розвести гранатовим соком або змішаним з кип'яченою водою винним оцтом.

ВАРІАНТ 2:

1Горіхи, перець, часник, сіль стовкти, перетерти до однорідної пасти.

2Додати інші прянощі, знову перетерти.

3Гранатовий сік змішати з кип'яченою водою і цією сумішшю розвести горіхово-пряну масу.

00:00